EFFECTIV BØRNEHYPNOSE HOS STARBÆK HYPNOSE

Jeg tilbyder børnehypnose til børn i alle aldre. Det kan være at dit barn er:

       – fór ked af det eller fór vred
       – bange for edderkopper, mørke eller at sove ude
       – føler sorg efter dødsfald eller skilsmisse
       – har svært ved det i skolen pga. uro
       – døjer med lavt selvværd/tror ikke på sig selv
       – angst, har fobier
       – angst for at kaste op eller at andre kaster op
       – transport eller eksamens angst
       – præstationsangst

Dette er bare nogle af de ting som hypnose hjælper effektivt imod. Jeg er kendt for at børn føler sig meget trygge og tillidsfulde i mit selskab og de synes stort set altid, at det har været sjovt og dejligt med hypnose hos mig. Det er yderst gengældt, da jeg holder meget af at arbejde med børnene. De er alle sammen små solstråler på min dag.

Læs mine flotte referencer fra børn og voksne under “Referencer”. Ring endelig til mig hvis du er i tvivl om, hvorvidt jeg vil kunne hjælpe dit barn på 2886 3308 eller skrive en mail til mig på: mariastarbaek@gmail.com

REFERENCER

BØRN I HYPNOSE

Børn er yderst modtagelige overfor hypnose, og de har oftest kun brug for få gange hypnose a´ kort tid. Ved børn foregår hypnosen ved mig via leg, fortælling og igennem snak om deres interesser, hvor de hovedsageligt oplever hypnosen som en sjov, hyggelig og rar oplevelse. Det er meget vigtigt, at de oplever, at det er en god oplevelse, så de husker hypnosen og tiden sammen med mig som noget positivt og rart.

Jeg lægger i alle tilfælde meget vægt på, at booste barnets selvbillede positivt, så det får rigtig meget godt med herfra, som det kan bruge i andre sammenhænge i dets liv. Barnet får også redskaber gennem og efter hypnosen, som det kan bruge fremover. Når redskaber gives gennem hypnosen, har det en meget større og mere positiv effekt på barnets fremtidige færden, end hvis det kun fortælles til det bevidste. Men vigtigst af alt så neutraliseres problemet, så der nu er plads og energi til alt det gode i livet.

En stor forskel fra den form for hypnose jeg laver og anden terapi er, at man hos mig ikke skal lære at containe problemet eller lære teknikker til, at tænke anderledse f.eks. Hypnosen har den effekt, at ens angst, fobi eller lignende neutraliseres/fjernes, som vil være en stor lettelse og for mange og give en livet tilbage. Som mange klienter beskriver det.

Mange børn synes også, at det er en kæmpe lettelse, at man ikke selv behøver at sige en masse hos mig, for at få den ønskede forandring. Mange børn kæmper med at være enormt generte, angste og har lavt selvværd. Hvor de og deres forældre er meget glade for, at de har fundet et sted, hvor de kan få hjælp alligevel.

Jeg lægger stor vægt på, at barnet føler det trygt og rart at være ved mig. Det er også vigtigt, at barnet kan føle sig tryg ved, at de er sammen med mig alene den halve til hele time, hvor det er i hypnose ved mig. Det øger effekten af arbejdet, at kun barnet og jeg er der sammen i forhold til ro og koncentration fra både barnet og jeg. I nogle få tilfælde kan vi aftale, at en forældre er med, det er dog vigtigt, at jeg har fuld fokus på barnet, og barnet på hypnosen. De fleste børn siger bagefter, at hypnosen var sjovt og rart og glæder sig til næste gang.

Forældre skal vente i venteværelset eller gå en tur imens barnet er i hypnose, så det kan være vigtigt, at barnet på forhånd ved dette. Så henter jeg jer forældre eller skriver en sms, så snart i/du kan komme tilbage.

Jeg bruger tid på at tale med barn og forældre før og efter hypnosen, hvor vi blandt andet får talt om, hvad vi skal arbejde med. Der vil måske også blive lidt hjemmearbejde til forældre og barn.

I er altid velkomne til at kontakte mig imellem sessionerne og efter endt forløb i forhold til spørgsmål eller lignende.
Det vigtigste er, at barnet har lyst til hypnosen og at barnet er indforstået og har lyst til, at arbejde med emnet/”problemet”. Nogle gange har barnet et andet ønsker omkring, hvad det gerne vil opnå i hypnosen end forældrene. Så det er vigtigt, at få set på hvad barnets behov og grænser er. Det er barnet der bestemmer, hvad der skal arbejdes med. Barnet vil ikke være modtagelig i hypnosen, hvis det ikke har lyst til den forandring, som man arbejder med. Alfa og omega i hypnose er, at man er motiveret for og ønsker forandringen. Og at man lytter til det der bliver sagt i hypnosen og arbejder med.

Måske ser barnet også nogle ting, som forældrene skal arbejde med. Forældre kan være en del af ”problemet” i den struktur og samarbejde der er med barnet. Der vil fra mig ikke være nogle løftede pegefingre, kun en kærlig og løsningsorienteret tilgang. Forældrene er barnets primære hypnotisør, derfor kan der godt være noget man selv skal have belyst og fokus på. Jeg nævner et eksempel herunder.

Det er vigtigt at vide, at hypnose er ganske ufarligt og et trygt stadie. Det er en tilstand, hvor vi er mere fokuserede på det vi ønsker, at blive klogere på og ønsker at forandre. Her får vi også nemmere ved at forandre det vil ønsker.
Hver dag udsætter forældre deres børn for hypnose. Alt hvad vi voksne mener og siger omkring ting, vil blive barnets virkelighed. Det vil sige at, hvis vi som voksne fortæller barnet om hvad vi frygter, vil barnet tit opleve det samme. Eller hvis vi siger til barnet: ”Ih ha!! Du kan aldrig falde i søvn!” – så vil denne overbevisning sætte sig i barnet. I stedet for at sige noget i stil med dette: ”Jeg er sikker på at du nok skal falde trygt i søvn i din dejlige seng, hvor du kan føle dig helt helt tryg og rolig.” Alt det vi siger og gør påvirker vores barn. Det er også noget vi taler om i dit barns lille forløb.

ET FORLØB SER TYPISK SÅDAN UD FOR BØRN MELLEM 0-5 ÅR

Vi ringer eller skriver sammen før vi mødes hos mig, hvor I forældre kort beskriver hvad I oplever omkring jeres barn og hvad I ønsker hjælp til. Der kan I også fortælle mig om barnets interesser eller særlige behov. Ofte bruger jeg den viden til f.eks. at fange barnets opmærksomhed og skabe en god og hurtig kontakt, så barnet synes det er rart, at være i hypnose hos mig. Men det vi laver i selve hypnosen, synes børn oftest er hyggeligt og/eller sjovt. De fleste børn fortæller bagefter, at det var været en god og rar oplevelse.


Vi mødes sammen med barnet hos mig, hvor vi taler sammen først alle sammen og derefter laver jeg en lille kort hypnose med barnet, på ca. en halv time, alt efter alder og koncentrationsevne. Hypnosen kan være helt ned til ti minutter for de mindste børn, da hypnosen kan lavet med babyer. Det er ikke længden af hypnosen der er afgørende, men den forandring barnet reelt får i livet efterfølgende. Derefter taler vi kort om fremtidigt “hjemmearbejde” med barnet, hvilket der indimellem er. Barnet er velkommen til at tage en bamse eller dukke med, så kan vi også lave hypnose med den, det plejer at være sjovt.


Vi mødes igen, hvis der vurderes, at der er behov for det. En gang er oftest ikke nok. 2-3 sessioner er normalt ift. at nå omkring det vi skal og gøre det så stærkt som muligt. Det gør ikke noget at barnet ikke er snakkesaligt og genert, det kan oftest klares med et nik. Hypnosen med børn under 12 år er lidt det samme, som at lytte til en historie.

ET FORLØB SER TYPISK SÅDAN UD FOR BØRN MELLEM 6-12 ÅR

Send gerne en mail til mig, hvor I forældre kort beskriver, hvad I oplever omkring jeres barn og hvad I ønsker hjælp til. Der kan I også fortælle om barnets interesser, da jeg indimellem bruger den viden til at fange barnets opmærksomhed. De børn der kommer hos mig synes oftest, at det er sjovt og/eller hyggeligt, at være i hypnose hos mig. Det gør ikke noget, at man ikke er snakkesalig og genert – vi kan klare det med et nik med hovedet, det er ofte nok.


Vi mødes sammen med barnet hos mig, hvor vi taler sammen først alle og derefter taler jeg lidt alene med barnet imens forældrene venter i bilen eller venteværelset, alt efter adressen vi mødes på. Derefter laver jeg hypnose med barnet en halv til en hel time alt efter alder og koncentrationsevne. Der tager jeg også udgangspunkt i de ønsker barnet har om positiv forandring. Derefter henter jeg jer, far og mor og vi tager en snak alle sammen omkring hvad vi gør der fra, gode råd og fif.


Vi mødes igen og taler om hvordan det er gået og på samme måde laver hypnose igen, hvor jeg sammen med barnet opbygger alt det positive og nye. Hver gang giver jeg barnet redskaber gennem hypnosen til, at være mere rolig, stærk og klar til en ny og mere positiv hverdag(eller hvad barnet har behov for).


I nogle nå tilfælde er der behov for at ses et par gange til, men børn er særdeles modtagelige for hypnose, så det er derfor er det sjældent, at det bliver nødvendigt. Dette afhænger også meget at hvad barnet kommer med. Nogle børn kommer med 4-5 problematikker/udfordringer på en gang.

ET FORLØB SER TYPISK SÅDAN UD FOR BØRN MELLEM 12-18 ÅR

Her vil det være noget mere individuelt da det afhænger af alder, modenhed og koncentrationsevne. I nogen tilfælde vil det være på stort set samme måde som for de 6-12 årige. Men er barnet moden nok til det og over 12 år vil jeg ofte anbefale et 5-PATH forløb.


Kontakt mig endelig så giver jeg en vurdering på, hvad jeg anbefaler i forhold til dit barn. Læs mere om 5-PATH her på denne hjemmeside. Det er lige så trygt og sikkert, som alt det jeg laver er.

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere på
2886 3308 eller mariastarbaek@gmail.com