Frederikke

Frederikke

“Jeg kontaktede Maria, fordi jeg efter et hårdt skilsmisseforløb var blevet opmærksom på nogle uhensigtsmæssige mønstre, der trækker tråde helt tilbage til min barndom. 

Jeg kom til at please og var bange for ikke at være værd at elske, hvis jeg ikke var “sød”, “glad” og ikke besværlig. 

Jeg oplevede ofte en indre uro, var bange for at gøre ting forkert, påtog mig skyld og ansvar og tillod ikke mig selv at blive vred eller markere grænser. Helt konkret havde jeg også fået store problemer med ikke at kunne sove, jeg kunne ikke give slip og læne mig tilbage i tillid.

Jeg har hos Maria arbejdet med både 5- PATH og 7th Path selvhypnose. Via 5-PATH kom jeg ned og arbejdede med de helt dybtliggende “rødder”. Jeg fik kontakt med min vrede og min sorg og jeg blev i stand til at tilgive både dem, der uforskyldt har gjort mig ondt og mig selv. Jeg oplevede at få ro.

Maria er meget samvittighedsfuld og grundig, så da jeg på et tidspunkt i forløbet havde tilbagefald, vendte vi tilbage og gentog en øvelse, så hun var helt sikker på, at de usunde rødder var revet helt op med rod.

7th Path er for mig et super værktøj, som jeg efterfølgende gør brug af.

Jeg har fået ryddet op, jeg har genfundet roen og troen på, at jeg er præcis som jeg skal være og at jeg er værd at elske. 

Jeg mærker forandringerne i min hverdag og glæder mig over, at jeg kontaktede Maria. Forløbet og de deraf følgende ændringer i mit liv er i høj grad pengene værd.

 Kh Frederikke” (Hypnose).