Healing

ET INDBLIK I FORSKELLIGE HEALINGMETODER

Healing – Starbæk hypnose og healing i Oasen, Odense

Der findes ikke en præcis definition på hvad healing er, men ifølge cancer.dk :
“Er healing som udgangspunkt baseret på teorien om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det kan medvirke til fysisk og psykisk velbefindende. Teorien er, at hvis der opstår ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen”.

Wikipedia: Healing er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer, der ved hjælp af psykens kræfter helbreder sygdomme. Ordet healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet slet og ret betyder “helbredelse”.

Healing kan være meget forskelligt, som f.eks. det at lytte til et andet menneske eller smile til én på din vej, eller f.eks. det at heale et menneske ved hjælp af hypnose.

Herunder vil jeg beskrive lidt om de forskellige healinger jeg kan tilbyde. Jeg healer ikke på det fysiske, men når der kommer en indre balance i psyke og energibaner, så har det ofte en positiv effekt på det fysiske, da de to ting er så tæt forbundet. Men man kan forløse de spændinger man har i skuldre, nakke, hoved/hovedpine, mave mv. via de forskellige healinger, hvilket er meget forløsende og givende.

Meget få healere i Danmark kan heale på det fysisk som et organ og er meget dygtige til det. Det er ikke der min ekspertise ligger, selv om jeg også er Reiki healer.

De healinger jeg tilbyder er helt sikre og ufarlige, intelligente og sikre at bruge. De fleste af dem kan gives uden at spørge om lov, da de er så sikre. Det vil sige at man kun tager imod det man er klar til og har brug for. Det at de er intelligente og sikre betyder, at der sker lige præcist det der skal ske i forbindelse med at healingerne gives. At personen modtager healing lige præcis der, hvor der er behov. Energierne i healingerne er terapeutiske og giver stor forløsning, hvor mange mennesker oplever klarsyn og stærke indsigter ifm. at modtage healingerne. Der vil jeg også tilbyde klarsyn, hvis dette ønskes.

At mange af healingerne kan gives uden at spørge om lov, er da den tilbydes til modtageren selv, som sikre at man kun tager imod præcis det, som man har behov for. De er dog noget mere effektive, hvis man siger “Ja” til dem og har der sin helt fulde effekt. Healingerne giver lige præcis der, hvor man har behov, men samtidig er de så tilpassede og med nogle helt bestemte formål. Det gør dem endnu mere sikre og powerfulde. Healinger sendt på afstand er lige så effektive og forløsende.

Jeg laver forskellige meget kraftfulde Grals Healinger, alle med bestemte formål. Hentet hjem fra hele verden, alle af bl.a. Marianne Lane. Derudover laver jeg også en healing der hedder Life force enlightenment fra Andalusien, som skaber en større balance i os og sikre en balance i hele vores felt.

Nogle yderst kraftfulde healinger er også Trilogi med 3 Ny Tids healinger, som jeg også tilbyder. Trilogien består af Karmic Power Release, Soul Power Release og Human Power Release. Triologien healer bl.a. de traumer du bærer fra tidligere liv og det at få sjælen på plads til, at leve det her liv. Men hjælper også i forhold til at højne vores bevidsthed, så vi tydeligere kan se vores spejlinger og projektioner og vi derpå lettere kan slippe dem. Trilogien er de gode til mørke væsener og er hentet hjem fra Stonehenge, Luxor og Sankt Petersborg.

Derudover laver jeg som er en Intuitiv healing, som er en meget kraftfuld kærligheds healing, som er god til alle, men især syge og børn med angst. Denne healing kræver, at der gives lov, da der heales på indre blokeringer på alle niveauer og da den ikke er en healing som er lavet en i sikret “form”, som de andre er. Samtidig er det stadig en meget sikker healing, at få og også denne healing har jeg uddannet mig i hos Marianne Lane.

Jeg kan også tilbyde Hjertehealing og healingen Soul Body Fusion af Jonette Crowley. Soul Body Fusion bringer en større balance mellem krop og sjæl, og skaber bedre helbred og større velbefindende. Mange mennesker beretter om denne healing, at den også har haft en stor effekt positivt på deres fysiske krop. Healingen går også ind og laver en proces, så sjælen stimulerer kroppens celler til højere frekvens. Det gør at kroppen er bedre i stand til, at holde på lys og kraft, hvilket kan fjerne blokeringer og sygdom og give adgang til åndelige dimensioner, der ikke hidtil har været tilgængelige.

Marianne Lane er efter mit og mange udsagn Danmarks absolut dygtigste healer og kan lave det mest imponerende energiarbejde, som er så magisk og uforståeligt. Jonette Crowley er Mariannes læremester.

 

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere på
2886 3308 eller mariastarbaek@gmail.com