Den mørke grums...

Det mørke grums er vores indre stress, som man selv gennem 7th Path Selv-Hypnose® kan neutralisere let og enkelt.

Hvad er 7th Path Selv-Hypnose®?

7th Path Selv-Hypnose® er noget af det mest kraftfulde til at neutralisere gamle negative ladninger eller under- eller overreaktioner. Den neutraliserer de bagvedliggende strukturer og mønstre i dine overbevisninger, som er uhensigtsmæssige.

Det kan også forklares sådan, at vi alle har en kop med mørkt grums. Det mørke grums er vores indre negative ladninger, som man selv gennem 7th Path Selv-Hypnose® kan neutralisere let og enkelt.

Indre stress kan føles som om du banker hovedet imod en mur. Det kan både være fysisk eller psykisk, det kan være svære situationer, tankemylder eller søvnbesvær. Her vil 7th Path Selv-Hypnose® kunne hjælpe og give livslang forandring. Af ens gamle"grums" vil noget blive neutraliseret med det samme og andet over kort tid.

På kun 6-8 uger tømmer vi 70 procent af koppens "grums" fra vores fortid og nutid. De sidste 30 procent er det vi fremover støder på i vores fremtid. Det lyder af meget, men det er også hvad personer der praktiserer 7th Path Selv-Hypnose®, selv fortæller. Den største forandring lægger man ikke altid mærke til. Men ser man tilbage efter nogen tid, kan man ofte se hvor meget der er sket.

7th Path Selv-Hypnose® er for alle - kvinder, mænd, unge og gamle - og alle vil få stor positiv effekt af det. Du får det bedre både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og psykologisk. Samtidig er det et body-, mind-, spirit-program, der giver en blivende personlig transformation, der kan gøre alt muligt.

Den største forandring sker inden for de første par uger, hvor man praktiserer det. Det kræver kun at du bruger lidt tid på det hver dag. Det er virkelig enkelt – men med meget stor effekt.

Har du spørgsmål, skal du skrive eller ringe. Jeg fortæller gerne mere uddybende om teknikken.

Efter et endt 7th Path hypnose forløb står jeg naturligvis til rådighed med support, så er du sikker på, at få det fulde udbytte af selvhypnosen.

(7th Path Selv-Hypnose® er udviklet af Calvin D. Banyan)

Med venlig hilsen

Maria Starbæk

Kontakt

Hvis du vil vide mere eller booke en tid, så ring til mig på 28863308 eller skriv til mig på mariastarbaek@gmail.com