Hvem er jeg?

Det er vigtigt at have en god relation til sin hypnoterapeut. Derfor bør vi altid have en telefonisk samtale før dit forløb, så får vi talt om hvad du gerne vil arbejde med og lære hinanden lidt bedre at kende. Tillid og fælles forståelse er vigtigt.

Derudover vægter jeg højt, at der er rigtig god tid til, at klienten kan få talt om det der er på hjertet. Der inddrager jeg en bog om Følelsernes hemmelige sprog. Skrevet af Cal Banyan. Bogen forærer jeg til dem der har lyst til at arbejde dybere med dem selv imens og efterfølgende, hvor jeg altid står til rådighed og guider dig sikkert igennem processen.

Mit navn er Maria Kristine Starbæk og jeg er uddannet NGH certificeret 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selv-Hypnose® instruktør (v. Calvin D. Banyan) hos Karen Westh, der er yderst anerkendt og prisvinder; CPHI of the year award winner 2014.

Derudover er jeg social pædagog, hvor jeg bl.a. har flere års erfaring med arbejdet på Krisecenter Odense, er NLP coach practitioner, underviser for Røde Kors og forfatter. 

Jeg har hjertet på det rette sted og vil gøre alt for at du får den bedste oplevelse og resultat, dette med stor grundighed.

Kontakt

Hvis du vil vide mere eller booke en tid, så ring til mig på 28863308 eller skriv til mig på mariastarbaek@gmail.com