Kathrine

Kathrine

“Maria er meget professionel og tillidsvækkende og jeg følte mig lynhurtigt tryg i hendes selskab. Jeg henvendte mig med et ønske om, at komme af med det der begrænsede mig i at gøre bestemte ting. Når jeg sidder her efter endt forløb, kan jeg slet ikke forstå , at jeg faktisk har fået præcis det, jeg håbede på – og mere til endnu! Tidligere har jeg følt mig meget låst i forhold til at gøre nye ting, møde nye mennesker og gøre noget , der stak lidt udenfor.

Jeg føler mig slet ikke bundet på samme måde længere. Jeg føler mig helt fri, kort sagt. Og jeg har fået en helt ny og selvfølgelig tro på, at jeg kan gøre lige nøjagtigt det jeg vil.

Samtidig har jeg fået nogle værdifulde værktøjer, jeg kan bruge i forbindelse med de situationer, der før var så svære for mig. Alt er ikke pludselig blevet nemt, men jeg kan mærke en tydelig forskel fra før mit forløb, og denne udvikling er kun blevet mere tydelig uge for uge. At kontakte Maria har vist sig at være en af de vigtigste beslutninger jeg har taget i mit liv. Jeg vil varmt anbefale andre at gøre det samme. Kathrine.”