Kira

Kira

 “Maria er som menneske meget rolig og nærværende og hun har en behagelig stemme. Det smitter virkelig af, så jeg på den måde kunne slappe af hos Maria. Det betød meget at finde ro og tillid, da det er noget jeg ellers har svært ved.

Hun er god til at sætte ord på mine følelser, som har været rigtig godt for mig. Og har meget glæde af de ting Maria har lært mig i forløbet.

Det har været mega sundt for mig med et 5-PATH forløb over flere gange, hvor der har været god tid, hvor vi har været været meget omkring og god tid til, at tale om mine følelser og situationer der har gjort mig usikker bl.a.

Havde slet ikke forestillet mig, at jeg kunne få så stor en forandring med alt det jeg kom med. Men det har jeg fået. Jeg var før forløbet meget ked af det og følte mig utilstrækkelig med lavt selvværd bl.a. som mor og ift. min familie og ikke mindst fagligt.

De tanker er der slet ikke mere, jeg er bare i nuet med stor ro og kan nu sige “PYT!” til ting der før fyldte. Med Maria har jeg turde udvikle mig som menneske, hvor 7th Path selvhypnose i mit forløb har været guld værd og givet mig 100% ro og renset mig. Desuden falder jeg rigtig hurtigt i søvn, når jeg praktisere 7th Path. Det har været rigtig dejligt at lære.

Det har bestemt været alle pengene værd. En stor tryghed for mig har også været at, jeg har vidst, at jeg altid har kunnet kontakte Maria i forløbet og nu her efterfølgende. Kira.”