5-PATH Hypnose®

HVAD ER 5-PATH® HYPNOTERAPI?

5-PATH står for “Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose” – et hypnosesystem, der er skabt af Cal D. Banyan. Systemet er særligt systematisk og detaljeret og fokuserer på en rationel tilgang til hypnose. På kort tid har 5-PATH® bevist sig som særdeles effektiv og kraftfuld hypnoseform.

Denne form for hynose kan f.eks. hjælpe dig af med:

Angst, Fobier, Stress, Sorg, Depression, Lavt selvværd, Jalousi, Vægttab, Rygestop, Frygt for at begå sig i større forsamlinger (oplæg, taler, eksamensangst), Fór vred, fór ked af det eller har du det bare ikke godt? og lignende, 5-PATH hypnoterapi kan bruges fra 12 år og op, og Utilstrækkelighedsfølelse.

 

Forskellen på 5-PATH® hypnoterapi og den mere almindelige form for hypnose er, at 5-PATH® hypnoterapi er noget mere grundigt og avanceret. Det fjerner problemet helt ved roden og der bliver set på problemet hele vejen rundt. Netop dette gør at det bliver neutraliseret en gang for alle. Den mere almindelige form for hypnose er ofte symptombehandling, hvilket betyder at problemerne kan komme igen.

Eksempelvis går nogle mennesker til hypnose for at få fjernet flyskræk – og det hjælper måske også i en periode. Men den egentlige årsag til, at man overhovedet har fået flyskræk er der endnu og kan derfor stadig fylde negativt. Det kan medføre, at man med tiden får angst for andre ting, får søvnbesvær, uro, mindreværd eller lignende.
Årsagerne til ens problemer ligger ofte langt længere tilbage i livet end man tror og når den oprindelige årsag bliver neutraliseret, vil mange andre udfordringer som oftest også forsvinde. Som ved en grønlænder-halskæde, vil mange perler falde, når den første perle er faldet af. 5-PATH hypnoterapi er alderes-regression, tilgivelse af sig selv og andre, incl. andre forløsende hypnotiske teknikker.

Gennem årene har jeg haft flere i forløb der fortæller, at de allerede har prøvet hypnose et par sessioner eller tre uden den ønskede effekt hos andre hypnotisøre. Hvor der i mine forløb altid er tid til, at arbejde i dybden og at komme ud i verden bagefter og mærke efter – og derefter følger op på det der evt. burde være, så man sikkert når sit mål. Man kommer altså ikke til at betale ekstra for sit forløb, hvis man mod forventning ikke kommer i mål efter ca. 5 sessioner, så tager vi et nap til, så vi kan komme i mål.

Det er meget vigtigt, at man får det man betaler for hos mig og ofte lidt til (se referencer), både da jeg er meget samvittighedsfuld, men også da jeg har brug for rigtig gode referencer for fortsat, at have en god og sund forretning, der hele tiden blomstre med glade og tilfredse klienter. Største delen af mine klienter får jeg via mine tidligere klienter, der anbefaler mig til andre, hvilket jo er den største ros at få. Men så er der også rigtig meget, at leve op til, og det gør at jeg aldrig keder mig :)

Min succesrate ligger på over 90 procent, hvilket også skyldes, at jeg kun tager de klienter, som jeg mener, at jeg vil kunne hjælpe. En garanti kan man aldrig love, men min samvittighed og mit fremtidige ry gør, at jeg altid er meget reel for at holde balancen for begge parter.
  

LÆS MERE OM MIG SOM TERAPEUT HER


 

Livsvarig positiv forandring hos Starbæk hypnose i Oasen, Odense C

Med 5-PATH® hypnoterapi er du godt på vej til at skabe livsvarige forandringer for dig selv. Gør din hverdag lettere og slip for de ting, der tynger dig.

KONTAKT

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere på
2886 3308 eller mariastarbaek@gmail.com