Sofia

Sofia

“Først og fremmest af hjertet taak. Det går super godt med Sofia… hun er den glade “gamle” pige vi kender. Det er som om hun igen har fundet ro inden i, og det er som om hun føler sig taget alvorligt, set, mødt og forstået af os igen. Ikke at hun ikke blev det før, men forstå mig ret, vi kan nå ind til hende og hun lader os hjælpe hende – og det er så dejligt! Det har været meget værdifuldt for hende og ikke mindst mig, at vi er blevet mødt sådan som vi havde brug for hos dig, taak!

– Jeg er er i hvert tilfælde gået ud af din dør med en motivation og følt mig ved godt mod – netop fordi du vidste noget om problemstillingen og det ikke bare var os den var gal med! Nej i stedet for gav du os konkrete ting med i rygsækken, som vi kunne gå ud og handle på, og det har vi gjort. Vi tager tingene i et tempo vi har det godt med og ikke mindst Sofia. 

– Tilslut vil jeg blot sige, at du er et hjertevarmt menneske, som giver nærvær, tryghed og støtte. Du er super god til at spore dig ind til problemets kerne og derefter på en professionel og behagelig måde, arbejde derfra…

-Du er i vores tanker hvis nu livet giver udfordringer eller gør lidt ondt igen – så er du den første vi kontakter! Mvh Sofia og familien.